fbpx

BEL ONS: 06 2354 0047

BEL ONS: 06 2354 0047

Zakelijk ontmoeten

Mei t/m oktober

Ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving. Op onze authentieke locatie vind je rust en focus tijdens je bijeenkomst. Onze buitenruimten en  overkapping zijn geschikt voor teambuilding, borrel, walking dinner, BBQ en culinaire workshops.  Plof lekker neer op onze lounge-sets. Of doe frisse ideeën tijdens een wandeling door groene ruimten of fietstoch door het buitengebied. Ook voor een reünie met familie of relatiedag zit je goed!

We werken samen met lokale ondenemers, chef-koks en inspirerende partners voor invulling van catering en activiteiten. 

 

Lab

Tot 2005 werden in het Lab de koeien gemolken. Met uitzicht naar het erf en een zonnig terras ontvangen we hier groepen tot 40 pesonen. Een heerlijke lichte ruimte voor een vergadering, training of borrel. 

Faciliteiten en capaciteit:
Groot tv scherm * flipover * wifi * zonnig terras

Vergaderopstelling met tafel – tot 14 pers.
Training kringopstelling – tot 18 pers.
Theateropstelling – tot 25 pers.
Borrel met terras – tot 40 pers.

Luifel

Een festivalsfeer beneden op het erf. De Luifel met terras is veelal een landingsplaats voor grote gezelschappen of activiteiten. Met de middag- en avondzon en vele zitjes waan je je even in een andere wereld. 

Faciliteiten en capaciteit:
Bar * koeling * overdekte lounge * zonnig terras

Overdekte bijeenkomst – tot 120 pers.
Overdekt met het terras – tot 250 pers.

Mogelijkheden: Teambuilding, BBQ, borrel, buitenkoken en BBQ workshops, events

HOEVE

Tot 1981 stonden hier 60 melkkoeien, nu is de knusse huisstal in gebruik voor voor BBQ workshop en borrels. 

Faciliteiten en capaciteit:
Bar * koeling * werktafels * zitjes * BBQ opstelling buiten of overdekt in de hooiberg

Barbecue of borrel – 30 tot 60 pers.
BBQ workshop – 15 tot 30 pers.

Groene sfeerkamers

Samenwerken in de polder. De groene ruimten rond het erf zijn bij uitstek geschikt voor sport, spel, creativieit of een originele teambuilding. Voor een ontvangst, break of afsluitingsborrel is altijd een hapje en drankje te organiseren. Schuilruimte en toilet zijn op het erf. 

Samen actief

Buitenlucht en groen activeren, voor een heldere geest én volop energie. Ga je voor de teamspirit? Ontdek elkaars talent. Daag uit of test jullie kennis!

Teamtraining

Haal het beste uit jezelf en jullie team. Naast inspirerende leermomenten beleef je plezier en ontspanning met onze trainingspartners:

Diverse TEAMBUILDING: Buitenbusiness en Buitenevents 
LEIDERSCHAPSTIJLEN, TEAMONTWIKKELING en VERANDERING: Outing Holland
REFLECTIE en COMMUNICATIE: Teams4Teams

Teamwork met dieren

Je moet het maar durven: een gier tussen je benen door laten vliegen of een havik op je arm nemen. Rennen met schapen en honden of spiegelen met paarden. Tijdens de ongewone workshops met dieren ervaar je roofvogels, schapen, honden of paarden van heel dicht bij. Je zal veel over deze bijzondere dieren leren en bovenal word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en naar jezelf te kijken en het team. Meer informatie op Buitenbusiness en Buitenevents.

Sport en spel

Voor een gezellige activiteit met collega’s of familie kun je bij ons alle kanten op. Hou je van sport, spel en challenges in de buitenlucht? Enthousiaste organisatiebureaus uit de regio bieden o.a.: Team Challenge, kruis- of handboogschieten, Expeditie Robinson, Archery Tag, bijlgooien, Lasergamen, dansworkshops etc etc.

Boxing energizer

Boxen verbindt. Het is krachtig, leuk en leerzaam. Je werkt samen door elkaar weerstand te bieden. Je maakt contact en komt vanuit beweging jezelf tegen, pakt weer door en vindt controle. Word je tevens bewuster van je ademhaling, energie en kracht. Mentaal en fysiek. Zo ga je weer opgeladen vooruit! De energizer is inhoudelijk gericht op zowel de groep als het individu. Veelal ontstaan inzichten voor de groep. Sportieve inspiratie met Het Coachpunt.

Groepsgrootte v.a. 6 pers. Per 20 pers. 1 trainer. Tarief v.a. € 549,-
Tijdslot 1 tot 2 uur. Super energizer na de lunch of als warming-up voor een teamdag.
Een boxclinic met ademsessie en zelfs ijsbadtraining is ook mogelijk.

Creatieve workshops

Altijd al met verf willen gooien of samen een kunstwrek willen maken voor op kantoor? Of willen jullie uit je hoofd en ontspanning in het nu? Beleef samen Action Paining, mixed media technieken of schilder in de kleurrijke stijl als: Bob Ross, Picasso, Herman Brood, Pop Art of Realisme. Door een echte kunstenaar worden jullie begeleid. Je maakt samen grote doeken of ieder een eigen werk. Veelal klodderen we buiten in het groen en als het regent werk ke overdekt of binnen.

Groepsgrootte 20 tot 60 pers. of maatwerk.
Tijdslot 2 uur of maatwerk.

SAmen buitenkoken

Samenwerken en voedsel bereiden, leerzaam, leuk en lekker! Sluit jullie dag af rond het vuur en krijg handige tips over buitenkoken. Voed jezelf met inspiratie tijdens de leukste buitenkoken of barbecue workshops. Zelfs met regen koken we overdekt.

Vanaf 20 pers.
Vanaf € 75,- pp 
Tijdslot vanaf 3 uur. 

Toeren door het groen

Voor een heerlijke buitenrit, met of zonder knapzak, ben je al in het Groene Hart. Geniet van de polders en recreatiegebieden om de hoek. Samen op pad na de lunch of tijdens een opdracht op twee wielen.

Verschillende fietsen en steps zijn aanwezig en ook huren we tweewielers bij voor grote groepen. Voor e-shoppers of solexritten doen we een beroep op derden.