fbpx

BEL ONS: 06 2354 0047

Weber Grillacademy workshops najaar 2023

BEL ONS: 06 2354 0047

Zakelijk ontmoeten

Ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving. Op onze authentieke locatie vind je rust en focus tijdens je bijeenkomst. Tevens biedt ons erf volop ruimte om breakout-sessies te houden of in meerdere groepen uiteen te gaan. Plof lekker neer op onze lounge-sets. Of doe frisse ideeën tijdens een toerrit of wandeling door onze groene ruimten of het buitengebied. Ook voor een familiedag met collega’s of relatiedag zit je goed!

Voor een lunch, picknick, diner, borrel of BBQ werken we samen met lokale ondenemers. Actieve partners bieden inspirerende programma’s aan.

Vanaf oktober tot eind april zijn geen verwarmde binnenruimten beschikbaar. Voor een BBQ, borrel of buitenactiviteit na 1 oktober kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

Barn

Ruim, volop daglicht en letterlijk 3 kilometer uitzicht de polder in. Onze Barn is veelal het decor voor een heisessie, teambuiling, presentatie, studieopracht of zakelijk event.

Via de grote deuren direct toegang tot twee terrassen met uitzicht over de polder of het erf. Na afloop nog even borrelen of een BBQ? Er zijn binnen gezellige zitjes en op het terras schijnt de zon. De Barn is flexibel in te richten.

Faciliteiten en capaciteit:
Groot tv scherm * flipovers * geluidsinstallatie * microfoons * podium

Kring – 15 tot 40 pers.
Theater – 120 pers.
Borrel of event – 150 pers.

Lab

Tot 2005 werden in het Lab de koeien gemolken. Met uitzicht naar het erf en een zonnig terras ontvangen we hier kleine groepen. Een heerlijke lichte ruimte voor een lezing, training of borrel.  

Tiijdens grotere bijeenkomsten fungeert het Lab als cateringkamer.

Faciliteiten en capaciteit:
Groot tv scherm * flipover * zonnig terras

Kring –  14 tot 16 pers.
Theater – 25 pers.
Borrel met terras – 40 pers.

Luifel

Een festivalsfeer beneden op het erf. De Luifel met terras is veelal een landingsplaats voor grote gezelschappen of activiteiten. Met de middag- en avondzon en vele zitjes waan je je even in een andere wereld. 

Faciliteiten en capaciteit:
Bar * koeling * overdekte lounge * zonnig terras

Overdekte bijeenkomst – 120 pers.
Overdekt met het terras – 250 pers.

Mogelijkheden: Teambuilding, BBQ, theaer, concert, foodtruckevent

HOEVE

Tot 1981 stonden hier 60 melkkoeien, nu is de knusse huisstal bestemd voor workshop, diners en borrels. Voor het sanitair steek je over naar de Barn.

Faciliteiten en capaciteit:
Bar * koeling * hoge tafels met krukken * BBQ opstelling buiten of overdekt in de hooiberg

Barbecue of borrel – 25 tot 60 pers.
Workshop – 24 pers.

Groene sfeerkamers

Samenwerken in de polder. De groene ruimten rond het erf zijn bij uitstek geschikt voor sport, spel, creativieit of een originele teambuilding. Voor een ontvangst, break of afsluitingsborrel is altijd een hapje en drankje te organiseren. Schuilruimte en toilet zijn op het erf. 

Samen actief

Buitenlucht en groen activeren, voor een heldere geest én volop energie. Ga je voor de teamspirit? Ontdek elkaars talent. Daag uit of test jullie kennis!

Teamtraining

Haal het beste uit jezelf en jullie team. Naast inspirerende leermomenten beleef je plezier en ontspanning met onze trainingspartners:

Diverse TEAMBUILDING: Buitenbusiness en Buitenevents 
LEIDERSCHAPSTIJLEN, TEAMONTWIKKELING en VERANDERING: Outing Holland
REFLECTIE en COMMUNICATIE: Teams4Teams

Teamwork met dieren

Je moet het maar durven: een gier tussen je benen door laten vliegen of een havik op je arm nemen. Rennen met schapen en honden of spiegelen met paarden. Tijdens de ongewone workshops met dieren ervaar je roofvogels, schapen, honden of paarden van heel dicht bij. Je zal veel over deze bijzondere dieren leren en bovenal word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en naar jezelf te kijken en het team. Meer informatie op Buitenbusiness en Buitenevents.

Sport en spel

Voor een gezellige activiteit met collega’s of familie kun je bij ons alle kanten op. Hou je van sport, spel en challenges in de buitenlucht? Enthousiaste organisatiebureaus uit de regio bieden o.a.: Team Challenge, kruis- of handboogschieten, Expeditie Robinson, Archery Tag, bijlgooien, Lasergamen, dansworkshops etc etc.

Boxing energizer

Boxen verbindt. Het is krachtig, leuk en leerzaam. Je werkt samen door elkaar weerstand te bieden. Je maakt contact en komt vanuit beweging jezelf tegen, pakt weer door en vindt controle. Word je tevens bewuster van je ademhaling, energie en kracht. Mentaal en fysiek. Zo ga je weer opgeladen vooruit! De energizer is inhoudelijk gericht op zowel de groep als het individu. Veelal ontstaan inzichten voor de groep. Sportieve inspiratie met Het Coachpunt.

Groepsgrootte v.a. 6 personen. Per 20 personen 1 trainer. Tarief v.a. € 549,-
Tijdslot 1 tot 2 uur. Super energizer na de lunch of als warming-up voor een teamdag.
Een boxclinic met ademsessie en zelfs ijsbadtraining is ook mogelijk.

Fieldquiz

Humor en de transitie waar we allen voor staan komen samen tijdens een unieke Fieldquiz. Muziek, filmfragmenten, bn’rs, lol én educatie zorgen voor een dolle boel. Test jullie kennis over voedsel, klimaat en ’t platteland, beleef 75 minuten vermaak en verrassende weetjes.

Spelprogramma
De quiz wordt op een groot tv scherm getoond en speel je via een app per groep of per persoon. De veertig vragen worden ondersteund door beeld, geluid, muziek en tekstfragmenten. Een quizmaster presenteert de quiz. Dat kan ook een entertainer van jullie zijn!

Groepsgrootte v.a. 20 personen.

De unieke Fieldquiz is de enige in z’n soort en ontwikkeld door een tof quizbureau.

Creatieve workshops

Altijd al met verf willen gooien of samen een kunstwrek willen maken voor op kantoor? Of willen jullie uit je hoofd en ontspanning in het nu? Beleef samen Action Paining, mixed media technieken of schilder in de kleurrijke stijl als: Bob Ross, Picasso, Herman Brood, Pop Art of Realisme. Door een echte kunstenaar worden jullie begeleid. Je maakt samen grote doeken of ieder een eigen werk. Veelal klodderen we buiten in het groen en als het regent werk ke overdekt of binnen.

Groepsgrootte 20 tot 60 personen of maatwerk.
Tijdslot 2 uur of maatwerk.

Energizer workshops

Alle neuzen dezelfde kant op gaat vanzelf met een workshop van Sabine Events. Laat je verrassen door een energizer of hilarische act. Als start van de dag of voorafgaand aan de borrel. Zowel lach, zang, improvisatie theater, flirt maar ook Hakka, percussie of zelfs een mindfulness workshop neemt jullie mee uit de comfortzone.

foto freepic

Storytelling workshop

Okee…verhalen werken. Maar waarom dan toch? En hoe zet je verhalen zo strategisch in dat je de vruchten er optimaal van kan plukken. Wil je het naadje van de kous weten? Het inspirerende team van de Storytellingfabriek biedt een passend programma aan voor verschillende groepsgrootte. 

foto freepic

SAmen koken

Samenwerken en voedsel bereiden, leerzaam, leuk en lekker! Sluit jullie dag af rond het vuur en krijg handige tips over buitenkoken. Voed jezelf met inspiratie tijdens de leukste buitenkoken of barbecue workshops. Zelfs met regen koken we overdekt.

Vanaf 20 personen.
Vanaf € 75,- pp excl. drankarrangement
Tijdslot vanaf 3 uur. 

Toeren door het groen

Voor een heerlijke buitenrit, met of zonder knapzak, ben je al in het Groene Hart. Geniet van de polders en recreatiegebieden om de hoek. Samen op pad na de lunch of tijdens een opdracht op twee wielen.

Verschillende fietsen en steps zijn aanwezig en ook huren we tweewielers bij voor grote groepen. Voor e-shoppers of solexritten doen we een beroep op derden.

Al eens gedacht aan een puzzelrit met teamopdrachten?