fbpx

STICHTING

December 2019 is Stichting Vrienden van Molenwei opgericht. De stichting zet zich in voor duurzame, sociale en maatschappelijke projecten op het platteland in samenwerking met lokale organisaties en professionals. 

Visie en missie

In het dagelijkse bestaan laten we ons vaak leven door onze omgeving. We laten ons tempo bepalen door de ‘dingen die moeten’. Daardoor vergeten we het leven te vieren zoals het bedoeld is: in je kracht, levenslustig, stralend van gezondheid, flexibel, creatief, spiritueel, doelbewust, met humor en met respect naar jezelf, anderen en de wereld. 

Vrienden van Molenwei geeft aandacht aan wat de natuur brengt en de mens beweegt, bezielt en soms ook belemmert. Iedereen kan meedoen. De stichting creëert een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar zij kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Waar zij zich kunnen ontwikkelen en bewust worden van hun kracht. Op Buitenplaats Molenwei en het omliggende platteland zoekt de stichting de verbinding met de natuur, vitaliteit, kunst, cultuur, talent en welzijn. 

DOELSTELLING STICHTING VRIENDEN VAN MOLENWEI

  • Het ontwikkelen van een agrarische en natuurinclusieve omgeving voor een breed publiek. 
  • Verbinden van stad en land en het aantrekkelijk maken van het platteland.
  • Aandacht geven aan mensen, het individu in evenwichtige relatie tot de omgeving, zowel in de persoonlijke situatie maar ook als deel van het grote geheel.
  • Het leveren van een bijdrage aan de respectvolle omgang met de aardse goederen.
  • Het stimuleren van een vitale en duurzame leefstijl.
  • Het ontwikkelen van creativiteit en persoonlijke groei.
     

DE KERNWAARDEN ZIJN

Natuurlijk ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontspannen.

Naam: Stichting Vrienden van Molenwei
RSIN 860681750

Contactgegevens:
Stichting Vrienden van Molenwei
T. 06 2354 0047
E. vriendenvanmolenwei@gmail.com