fbpx

StiCHTING

December 2019 is Stichting Vrienden van Molenwei opgericht. De stichting zet zich in voor duurzame, sociale en maatschappelijke projecten op het platteland in samenwerking met lokale organisaties en professionals. 

Visie en missie

In het dagelijkse bestaan laten we ons vaak leven door onze omgeving. We laten ons tempo bepalen door de ‘dingen die moeten’. Daardoor vergeten we het leven te vieren zoals het bedoeld is: in je kracht, levenslustig, stralend van gezondheid, flexibel, creatief, spiritueel, doelbewust, met humor en met respect naar jezelf, anderen en de wereld. 

Stichting Molenwei geeft aandacht aan wat de natuur brengt en de mens beweegt, bezielt en soms ook belemmert. Iedereen kan meedoen. Op Buitenplaats Molenwei wordt een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar zij kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Waar zij zich kunnen ontwikkelen en bewust worden van hun kracht. De stichting zoekt de verbinding met de natuur, vitaliteit, cultuur, talent en welzijn. 

DOELSTELLING STICHTING 

  • Het ontwikkelen van een landelijke, natuurlijke omgeving voor een breed publiek.
  • Verbinden van stad en land op een aantrekkelijk platteland.
  • Betrekken van de omgeving, de bewoners, ondernemers en het landelijke gebied.
  • Aandacht geven aan mensen, het individu in evenwichtige relatie tot de omgeving, zowel in de persoonlijke situatie maar ook als deel van het grote geheel (de wereld, de aarde).
  • Het leveren van een bijdrage aan de respectvolle omgang met de aardse goederen.
  • Het stimuleren van een vitale en duurzame leefstijl.
  • Het ontwikkelen van creativiteit en stimuleren van persoonlijke groei.

KERNWAARDEN 

Natuurlijk ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontspannen.

Naam: Stichting Vrienden van Molenwei
RSIN 860681750

Contactgegevens:
Stichting Vrienden van Molenwei
T. 06 2354 0047
E. vriendenvanmolenwei@gmail.com