fbpx

Molenwei is op zoek naar MBO en of HBO stagiair(e)s van de opleiding Leisure & Hospitality vanaf maart 2021. Wij bieden jou een dynamisch plek in het groen waar Stad en Land verbonden worden met een variërende aanbod.
Komend seizoen staan sport en cultuur centraal, ontvangen we vakantiegangers voor kort verblijf, verhuren we fietsen en steps en komen jong en oud genieten.
De agenda kan voller, online zijn we sterk maar dat kan nog beter en met nieuwe arrangementen wordt Molenwei een echte Hotspot.

Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen, jouw talent in te zetten en ons netwerk en klantenbestand uit te breiden.
Als stagiair(e) organiseer je mee in de programmering, ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de publiciteit. Daarnaast heb je veel mogelijkheden om initiatieven te nemen en meer aandacht te besteden aan de onderdelen die jij interessant vindt.

Wij zoeken iemand die:
-Relaxed blijft onder druk, flexibel is en communicatief sterk
-Nauwkeurig kan werken en de kern uit een verhaal kan halen
-Gemotiveerd en enthousiast is over recreatie op het platteland
-Een brede culturele interesse heeft
-Zelfstandig kan werken en niet bang is om actie te ondernemen
De richtlijn voor de stageperiode is van maart tot zomer 2021. Stuur een mailtje naar contact@buitenplaatsmolenwei.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om de nieuwe stagiair(e) te worden!