fbpx

recycle werkplaats 

Zodra je de brug over komt waan je je in een andere wereld. Een wereld waar respect voor de natuur en kringlopen centraal staat. Het hergebruik van materialen, daar draait het om bij Molenwei. 

We bouwen een composttoilet, doen aan permacultuur in de tuinomgeving en halen bouwresten uit de container van de aannemer op het erf.
We zijn nog maar net begonnen op dit inspirerende boerenerf maar komende maanden worden allerlei nieuwe creaties in de Werkplaats gemaakt door de handige heren van Junkwood. Iedere zaterdag werken de artistieke en technische mannen met spullen uit de kringloopwinkel en met overtollige huisraad die wordt gedoneerd door vrienden en bekenden. Het Junkwood team weet altijd wat origineels te maken. 

Slopen en bouwen voor kids

Kinderen doen ook mee in de Werkplaats. Van een middagje slopen en knutselen tijdens een verjaardagsfeestje met Repair Kid tot aan een timmerles met de juffen van de BSO.
In het voorjaar gaan we echte insectenhotels maken met restmaterialen en aan het zomervakantie plan wordt ook al hard gewerkt.