fbpx

poldersport

Een groene ruimte en een aantrekkelijke omgeving stimuleert bewegen. Fysieke activiteiten (wandelen, joggen, fietsen, kracht- en conditietraining) in een natuurlijke omgeving hebben sterkere gezondheidseffecten dan diezelfde activiteiten in een niet-natuurlijke omgeving, zoals loopband, stedelijke omgeving of indoor sportschool.

Wanneer je lichamelijke activiteiten in een natuurlijke outdoor omgeving verhoogt geeft dat extra energie en helpt dit vermoeidheid en negatieve gevoelens reduceren. Daarbij leidt buiten bewegen tot een hogere intentie om die activiteit op een later moment te herhalen.

Tot slot draagt het bewegen in de natuur bij aan het makkelijker leggen van contacten die vervolgens kunnen resulteren in een verhoogd gevoel van welbevinden. 

Kickbiken is minder belastend voor gewrichten dan hardlopen, draagt bij aan versterking van de core, stevige billen en benen. Met oefeningen op de step en naast de step kun je een heerlijke bootcamp ervaren en zie je ook wat van het uniek gelegen buitengebied.

kickbike – steppen voor volwassenen

Afgelopen voorjaar en zomer hebben we genoten op de Kickbike in het buitengebied. Voorjaar 2021 zetten we de groepstrainingen voort.

Tot eind oktober kun je nog een proefles/training volgen of met z’n twee een ritje maken op een huurstep in de natuur.

Wil je met jouw collega’s een teamuitje organiseren en een steptocht maken dan regelen we dat vanaf 15 personen. 

Proefles/training 15,00 euro p.p. 
Tijdstip zelf te bepalen in overleg. 

Steptocht 2 personen 1,5 uur 20,- euro 2 kickbikes
Tijdstip zelf te bepalen in overleg.
Borg en legitimatie wordt gevraagd.

Teamuitje op de step
Prijs op aanvraag en in combinatie met andere activiteiten mogelijk.

Trainingtip: draag sportkleding en -schoenen, fiets- of sporthandschoentjes, een shirt met lange mouwen of jasje welke je om je middel kunt binden en neem een bidon en zonnebril mee.

Reservering minimaal 48 uur vooraf telefonisch of via e-mail.

steptoch N3MP
Douwkick & sport
kickbiken