fbpx

Panorama Platteland Zuid-Holland

1945-2020

De oude mestsilo op de buitenplaats zou vanaf mei 2020 in het teken staan van 75 jaar Vrijheid. De indrukwekkende panorama-expositie over het Platteland in Zuid-Holland is door corona verschoven en opent juni 2021. Komende zomer is ieder weekend de expositie geopend voor publiek.

Met een 40 meter lang panoramakunstwerk wordt inzicht gegeven in de landbouwsector, voedselketen, verstedelijking en de natuur, alles wordt letterlijk op kunstzinnige wijze in beeld gebracht.

Vanaf maart tot en met mei 2020 is met een klein groepje kunstschilders hard gewerkt met inachtneming van de anderhalve meter regeling. Afgelopen januari is het schilderen weer opgepakt en de realisatie loopt volgens de planning.

Gedurende de zomer in de weekenden is de expositie te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur en vinden er tal van activiteiten plaats. Voor scholen, zorgcentra, welzijnsorganisaties en bedrijven worden op maandag tot en met vrijdag arrangementen aangeboden voor groepen vanaf 15 personen. Groepen krijgen een rondleiding door één van de kunstenaars en kunnen een koffie- of luncharrangement boeken. En om een heerlijke dag op het platteland door te brengen worden extra programma’s aangeboden zoals creatieve workshops, muziekoptredens, Oud Hollandse spelen, poldersport of een fietstocht naar de boer.

Meer informatie staat ook op de Facebookpagina.

75 jaar platteland zuid holland