fbpx

Na twee succesvolle jaren met de Grillacademy gaan we in 2024 een tandje hipper met de pitmasters van Smokey Basterds BBQ. Om te beginnen met deze workshops, ze zijn werkelijk uniek en helemaal van deze tijd. Je gaat een leerzame dag ervaren, vol gezellig, geen verplichtingen en de mogelijkheid de taken en gerechten voor je rekening te nemen die jezelf graag wilt leren.

De workshops zijn op maat te maken en worden vaak ingezet als teambuilding event, personeelsuitje, clientevent, klantenbinding en uitjes voor familie en vrienden.

De workshops starten meestal rond 13:00 uur. De pitmasters hebben de recepten uitgeschreven en het menu bestaat uit ongeveer 10-15 items die bereidt gaan worden. In tegenstelling tot vele andere workshops, kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij gaat maken. Er vormen zich groepjes die elkaar niet kennen en gaan met een gerecht aan de slag, hierbij mogen ze gebruik maken van al onze BBQ’s en keukenspullen, denk aan de Green Eggs, smokers, Santa Maria Grills, Asado’s, Dutch Ovens, en onze fire pits.

We passen allerlei technieken toe en je leert als deelnemers de technieken die ze wilt leren.

Op deze wijze ontstaat er een bijzonder gezellige sfeer en werkt iedereen met iedereen samen. Tussendoor en aan het einde eten we met elkaar en praten nog even na.

Informeer naar de mogelijkheden voor een besloten groep of check de data voor open inschrijving.