fbpx

Natuurboerderij 

Het voormalige melkveebedrijf op 100 meter van de historisch erfgoed locatie Drie Molens is uniek in de Randstad. Het agrarische bedrijf transformeert de komende jaren naar een educatieve en recreatieve natuurboerderij waar stedelingen met open armen ontvangen worden.
Boeren, buren, burgers… hier is iedereen samen, wat maakt dat deze plek ook een broedplaats is voor nieuwe initiatieven, creativiteit en duurzame samenwerkingen. 

De beleving en versterking van de natuur staan voorop. Thema’s als vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling komen in het groen hier bij uitstek tot hun recht. Met de kernwaarden ontmoeten en ontspannen voelt iedereen zich op deze plek vrij en zichzelf. 

Lekker scharrelen, sprokkelen en ontdekken,
daar wordt jij toch ook blij van?

De ambities van de natuurboerderij sluiten aan bij de ambities van basisscholen uit de regio, buitenschoolse opvang, welzijnsorganisaties, Naar Buiten, Kidsproof en Natuur is een Feest, om kinderen meer de natuur te laten ontdekken en beleven. 

Met landelijke organisaties als Staatsbosbeheer en IVN lopen contacten en met regionale natuurverenigingen, natuur- en beweegdocenten, natuurkunstenaars en creatieve professionals wordt aan mooie programma’s gebouwd die gaan bijdragen aan meer respect voor alles wat leeft.