fbpx

BEL ONS: 06 2354 0047

Nieuws

BEL ONS: 06 2354 0047

Nature  game voor kids

Geopend vanaf Pasen tot half september
Buiten gamen, hoe leuk is dat! Sinds 2021 is de Nature Game
 Molenwei gelanceerd, een uniek spel wat verspreid over de natuurboerderij is opgebouwd.  Met een smartphone ervaar je buiten wat er zoal te ontdekken is op het platteland. 

Weet jij waar voedsel vandaan komt, wat leeft onder de grond, hoe de wind werkt en hoeveel soorten bijen er zijn? Op speelse wijzen leren kinderen over actuele thema’s. Kom je met meer groepjes dan speel je natuurlijk tegen elkaar, en gaat het om de snelste tijd om de grote opdracht op te lossen!

De game kan online, thuis of op Molenwei geboekt worden. Pinnen op locatie kan ook. Op Molenwei check je in en ga je van start met de gps-zoeker die je meeneemt naar de game locaties. Snelle denkers en doorlopers spelen een uur. Maar je kunt zomaar 90 minuten bezig zijn want je komt van alles tegen en de goede antwoorden vinden gaat niet vanzelf! 

Openingstijden om de game te spelen
Woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur.
Zaterdag en zondag tussen 10.00 – 17.00 uur.

Kosten per game
Per game en eigen inlog € 12,50
Een game kan gespeeld worden met 2 tot 5 kinderen of een gezin.

Scholen en Buitenschoolse opvang
De Nature Game is geschikt voor groepen tot maximaal 30 kinderen. In kleine groepjes scharrelt de jeugd de locatie over en na afloop is er vast en zeker tijd voor een frisje, snack of nog een eigen programma onderdeel.

Neem contact op voor de speelmogelijkheden onder schooltijd of buiten de reguliere openingstijden.

De Nature Escape Farm game is een initiatief van Stichting Molenwei en is mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland, Fonds1818 en Vlietwensen uit Gemeente Leidschendam-Voorburg.

 

De Pleck
De Pleck