fbpx

Locatieverhuur

Buitenplaats Molenwei is een ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst, heisessie. training, vergadering of conferentie. De binnen- en buitenruimten kunnen afzonderlijk als in zijn totaal worden afgehuurd.

Ook voor een BBBQ, borrel, expositie, theater, buitenbruiloft, familie uitje, besloten festival, sport- en natuurprogramma’s bieden we tal van mogelijkheden.

Overnachten is mogelijk in Buitenhotelkamers en vanaf mei ook in tenten op het kampeerveld of met een eigen camper.

Ieder seizoen en iedere ruimte straalt een andere sfeer uit. Voor enerverende programma’s wordt samengewerkt met partners, denk aan buitensport, spel, teambuildings, catering, artistieke onderdelen en alles wat nodig is om jouw ontmoeting te laten slagen. 

weRKPLAATS

Achterop het erf ligt de oude varkensstal die vanaf de 80’er jaren fungeerde als werktuigenschuur. Inmiddels wordt deze werkplaats ingezet voor borrels, BBQ, workshops en teambuildings.

Deze werkplaats betreft 80 vierkante meter, heeft heerlijk daglicht en beschikt over een zonnig buitenterras. De Werkplaats is voorzien van een houtkachel, werktafels, meterslange bank en een gezellige zithoek.
Desgewenst kan krachtstroom worden gebruikt.

Werkplaats zomer

HOOIBERG

De authentieke hooiberg midden op het erf dateert uit 1939. De praktische ruimte van 50 vierkante meter is geschikt voor een buitenworkshop, buitenkoken of borrel. Vooral in de zomermaanden ervaar je op deze plek met de erachter gelegen binnenplaats een heerlijke boerenerf beleving.

 

Werkplaats

PUNT

Op het kampeerveld staat in de zomermaanden de Punt, een grote tipi. Punt fungeert als natuurlokaal tijdens educatieve activiteiten, is bestemd voor kleine ontmoetingen en in de zomervakantie kun je hier overnachten.

De grote tipi is 50 vierkante meter, er ligt een houten vloer en er is stroom op aanvraag. 

Punt

HOEVE

De authentieke hoeve bestaat voor het grootste deel uit de huisstal. Tot 1981 stonden hier nog 60 melkkoeien die vanaf het melkkrukje werden gemolken. De stal is een knusse ruimte voor een borrel of diner maar ook tijdens een kringgesprek of workshop kun je hier terecht.

De huisstal is 160 vierkante meter en voelt in de zomer koel aan. De hooizolder is niet toegankelijk en tijdens het zomerseizoen is hier ook de fietsverhuur gestald.

Hoeve Rechtstreex

SILO

 

De voormalig mestsilo onder in de dijk en met uniek uitzicht naar de polder is vanaf mei overdekt met een Afrikaanse stretchtent. De cirkelvormige ruimte van 175 vierkante meter is een bijzondere plek die tot en met september kan worden gebruikt. 
 
Vanaf zonsopkomst schijnt de zon binnen en tot laat in de avond zie je de zon ondergaan in het westen.

Silo is ideaal voor een borrel, kringgesprek, teambuilding, voorstelling, borrel of spelactiviteit. Er ligt een vlakke klinkervloer, de ruimte is rolstoelvriendelijk, er zijn licht en stroomvoorzieningen en de Silo is goed bereikbaar.

Silo

Lab

Het Lab van 90 vierkante meter is een multifunctionele ruimte met keukenvoorzieningen

Weidevogel