fbpx

Groepsruimten

Ons boerenerf is een heerlijke plek voor zakelijke bijeenkomsten door de flexibele ruimtes en uitloop naar buiten. De binnen- en buitenruimten kunnen afzonderlijk als in zijn totaal worden afgehuurd. Voor een familiedag, reünie of feestje zonder harde muziek kun je vanaf 30 personen overdag’s terecht, tot begin van de avond.

Zoek je een locatie voor een heisessie, vergadering of teambuilding vanaf 8 tot 80 personen, onze cateraars bereiden graag een lunch, borrel, barbecue of diner. Er is volop ruimte in het groen voor sport en spel, challenges en uitdagende teamprogramma’s met tal van professionals waar we mee samenwerken.

Samen met Grill Academy Haaglanden en Buitenkokers bieden we kookworkshops aan voor groepen vanaf 20 personen, zelfs in de winter. 

Ook bieden we ruimte voor een expositie- of theater, een conferentie, besloten foodfestival, relatiedag of wat jij maar wilt.

Overnachten is mogelijk op het kampeerveld van half april tot half september. Slapen kan in het buitenhotel of met een eigen tent of camper. 

Vraag een offerte aan

Voorkeursdatum, tijdslot, aantal personen (aantal kinderen tot 15 jaar), type activiteit, gewenste catering en overige input die van belang is.

Lab

Tot 2005 was deze ruimte het melklokaal. Het Lab van 90 m2 is een multifunctionele ruimte met keukenvoorzieningen. Met een kleine groep is de ruimte geschikt voor een vergadering, lezing, presentatie of borrel. Aan de voorzijde ligt een terras op het zuiden voor lunches en borrels. 

Veelal bieden we zelfbediening aan tijdens de cateringtijden en zetten we medewerkersof cateraars in bij grote groepen.

Presentatiemateriaal en wifi zijn aanwezig.

Aantal personen:
Theateropstelling 24 ps.
Borrel 35 ps.
Vergadering met ronde tafels 8-15 ps.

Tijdens groepsgebruik van de Barn wordt het Lab als cateringruimte ingezet.

Weet je dat het Lab in 2021 is ontstaan vanuit een Leader Holland Rijnland subsidie voor plattelandsontwikkeling? Vanuit het Gebiedslab organiseren we nog steeds activiteiten t.b.v. verduurzaming.

 

Weidevogel

Barn

De Barn is een modern stalgebouw van 350 m2 en bij uitstek geschikt voor freestyle programma’s, kring- en tafelgesprekken. We ontvangen veel organisaties voor studie opdrachten, heisessies en trainingen met met groepen van 15 tot 150 personen.

In de Barn vormt een kleurrijke tentoonsteling met grote gordijnen die open kunnen het decor. Er is veel lichtinval en op de omliggende terrassen is altijd zon. Sanitair is aanwezig en meerder opstellingen zijn mogelijk Presentatiemiddelen en wifi zijn ook aanwezig.

Gedurende de wintermaanden kunnen we stoken tijdens actieve programma’s, hiervoor brengen we extra kosten in rekening.

Aantal personen:
Theateropstelling 40-150 ps.
Borrel 40-250 ps.
Kringopstelling 15-40 ps.
Voor walking diners, werktafelsessies en studiedagen gebeurt de opstelling in overleg.

 

Weidevogel
Weidevogel

Luifel

De Luifel is een overkappking van 200 m2 met aangesloten terras. Sanitair ligt om de hoek en koeling, spoeltafel en counter zijn aanwezig. De Luifel is een heerlijke uitvalsbasis voor grote groepen en culturele activiteiten. Met de middag- en avondzon beleef je hier een echte festivalsfeer tijdens een event of groepsbijeenkomt. Bartafelzitjes en loungebanken zijn aanwezig en met biertafelsets of gehuurde meubelen komt samen eten hier prima tot z’n recht.

Aantal personen:
Barbecue 60-150 ps.
Borrel 60-350 ps.

Voor een theateropstelling met podium onder de Luifel, walking diners, bruiloft of een festival bespreken we samen de opstelling en huren we veelal aankleding in.

Weidevogel

HOOIBERG

De authentieke hooiberg midden op het erf dateert uit 1939. De praktische ruimte van 50 vierkante meter is geschikt voor een barbecurworkshop, buitenkoken of borrel. Vooral in de zomermaanden ervaar je op deze plek met de erachter gelegen binnenplaats een heerlijke boerenerf beleving.

Stal de Hoeve wordt veelal in combinatie gebruikt met de hooiberg. De stal is een gezellige eetruimte met barfaciliteiten. 

 

Werkplaats

HOEVE

De authentieke hoeve bestaat voor het grootste deel uit de huisstal. Tot 1981 stonden hier nog 60 melkkoeien die vanaf het melkkrukje werden gemolken. De stal is een knusse ruimte voor een borrel of diner maar ook voor een actieve workshop of pubquiz kun je hier terecht.

De huisstal is 160 vierkante meter en voelt in de zomer koel aan. De hooizolder is niet toegankelijk en er is een achtergelegen wasplaats. Sanitair gebruik je buiten op het erf of in de grote Barn.

Aantal personen:
Barbecue 25-60 ps.
Borrel 25-70 ps.
Feestje 40-70 ps.

 

Hoeve Rechtstreex

weRKPLAATS

Achterop het erf ligt de oude varkensstal die vanaf de 80’er jaren fungeerde als werktuigenschuur. Inmiddels wordt deze werkplaats ingezet voor een borrel, barbecue, workshop, teambuilding of rustig feestje.

De werkplaats betreft 80 vierkante meter, heeft heerlijk daglicht en beschikt over een zonnig buitenterras. Er zijn een houtkachel, koelkast, werktafels, meterslange bank en een gezellige zithoek.
Sanitair ligt buiten op het erf, net als een spoeltafel met drinkwater.

Aantal personen:
Workshop en teambuilding tot 18 ps.
Barbecue 20-30 ps.
Borrel of feestje 20-40 ps.

 

Werkplaats zomer

PUNT

Op het kampeerveld staat in de zomermaanden de Punt, een grote tipi. Punt fungeert als knusse groepsruimte, is bestemd voor kleine ontmoetingen en in de zomervakantie kun je hier overnachten.

De grote tipi is 50 vierkante meter, er ligt een houten vloer en er is stroom op aanvraag. 

Punt is te boeken vanaf mei tot half september.

Punt

SILO

Vanuit de voormalig mestsilo aan het dijkveld heb je uniek uitzicht naar de polder, vanaf mei tot eind september staat hier een Afrikaanse stretchtent. Vanaf zonsopkomst schijnt de zon binnen en laat in de avond zie je de zon ondergaan.

De cirkelvormige ruimte van 175 m2 is voorzien van stoompunt, water en basisverlichting. De uitloop naar het dijkveld maakt dat spelactivitieiten hier goed tot hun recht komen.

Silo is ideaal voor een borrel, kringgesprek, teambuilding, voorstelling, borrel of spelactiviteit. Er ligt een vlakke klinkervloer, de ruimte is rolstoelvriendelijk en sanitair ligt achter op het erf.

Silo