fbpx

lasergamen op ‘t boerenerf

Ook zo’n zin in ontspanning en vermaak? Op 10.000 vierkante meter kun je hier alle kanten op komende maanden. Op en rond het erf, zelfs door de oude stal en hooiberg waan je je op een speelplaats voor jong en oud. Kom coronaproof gamen, succes gegarandeerd.

Hou jij van uitdaging, achtervolging, verstoppen en af en toe een sprintje trekken om te winnen van de andere jagers? Leef je uit met leeftijdsgenoten, je sportclub of tijdens een verjaarspartijtje. Outdoor lasergamen is voor iedereen fun maar vanaf 18+ mag pas als de coronaregels dit toelaten.

Corona vraagt om flexibiliteit
*Als ouder/verzorger heb je geen toegang tot de locatie tijdens de speltijden. Via een Drop-off route op het erf kunnen kinderen worden afgezet en opgehaald. Meer informatie tref je aan in het protocol.

Belangrijke maatregelen die in ons protocol zijn opgenomen:Wanneer een reservering wordt geboekt, verplicht de ouder/verzorger zich zijn of haar kind(eren) te informeren over onze protocollen. – Er wordt afgezien van gebruik van camouflage overalls en gezichtscamouflage. – Deelnemers van 13 jaar of ouder dienen wel 1,5 meter afstand te houden van leeftijdsgenoten. – Het gebruik van door ons uitgereikte hoofdkapjes onder de helmen en latex handschoenen is verplicht. – Lasertaggers worden na iedere wissel en game gedesinfecteerd.

Kinderpartijtje op woensdagmiddag

Wil je met jouw partijtje Lasergamen? Speel samen met nog één andere feestjesgever 1,5 uur lang met ieder een eigen gun.  

Deelname
Voor kids van 8 t/m 14 jaar
Neem 8 tot 12 vriendjes en vriendinnetjes mee 
2 ouders per feestje mogen op het erf blijven.

Data en tijden
Op woensdagmiddag, nog niets gepland

van 13.00 – 14.30 u
van 15.00 – 16.30 u

Kosten per feestje
Voor 1,5 uur gamen € 250,- 
Inclusief pakje drinken en een banaan na afloop.

outdoor lasergamen
met een groepsuitje 

Ben je op zoek naar een coronaproof uitje met een groep? Organiseer een Boerenerf lasergame op een tijdstip dat jullie uitkomt. Onder leiding van een professional laserteam bespreek je jullie spelvorm. 

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, verenigings- of schoolactiviteit of onderdeel van een teambuilding. Wil je meer weten over de mogelijkheden en combinaties met andere buitenactiviteiten of catering, lunch- of traktatiebox?
Neem 
contact op voor een offerte op maat.

Groepsboeking voor scholen en verenigingen
Vanaf 20 tot 60 personen, voor kinderen geldt zwemdiploma verplicht.
Extra toezicht voor groepen kinderen met eigen begeleiding kan in overleg. Deelname is op eigen risico.

lasergame
lasergames
lasergames