fbpx

recyclen zoveel als kan

Zodra je de brug over komt waan je je in een andere wereld. Een wereld waar respect voor agrarisch erfgoed en kringlopen centraal staat. Het hergebruik van materialen, daar draait het om bij Molenwei. 

We bouwen graag met gebruikte materialen of sloopresten uit de containers van de aannemer. We doen zoveel mogelijk aan permacultuur in de tuinomgeving en composteren waar mogelijk is.
We zijn nog maar net begonnen maar komende jaren recyclen zoveel als kan.

 

Materiaal doneren

Tijdens verbouwingen en het leegruimen van een overvolle schuur tot reststromen van houthandels/zagerijen of bouwplaatsen, we gooien allemaal wel eens materialen weg die nog prima door een ander gebruikt kunnen worden.

Wil je graag dat jouw materialen een betere bestemming krijgen dan de afvalcontainer? Doneer ze aan Buitenplaats Molenwei en maak anderen blij tijdens creatieve programma’s en activiteiten met kinderen. Hoe werkt dat?

Onze vraag is heel divers, bouwmaterialen, gereedschap, kampeerspullen, kleinmeubeltjes, armaturen, tuinmeubilair…  Zelfs met kapotte elektrische apparaten en verkleedkleding voor kinderen weten wij wel raad.

Neem contact op of stuur een mail naar contact@buitenplaatsmolenwei.nl