fbpx

Nature  farm game molenwei

Geopend vanaf Pasen
Buiten gamen, hoe leuk is dat! Onlangs is de Nature Escape Farm Molenwei gelanceerd, een uniek spel wat verspreid over de natuurboerderij is opgebouwd.  Met een smartphone ervaar je buiten wat er zoal te ontdekken is op het platteland. 

Weet jij waar voedsel vandaan komt, wat leeft onder de grond, hoe de wind werkt en hoeveel soorten bijen er zijn? Op speelse wijzen leren kinderen over actuele thema’s. Kom je met meer groepjes dan speel je natuurlijk tegen elkaar, en gaat het om de snelste tijd om de grote opdracht op te lossen!

De game kan online, thuis of op Molenwei geboekt worden. Pinnen op locatie kan ook. Op Molenwei check je in en ga je van start met de gps-zoeker die je meeneemt naar de game locaties. Snelle denkers en doorlopers spelen een uur. Maar je kunt zomaar 90 minuten bezig zijn want je komt van alles tegen en de goede antwoorden vinden gaat niet vanzelf! 

Openingstijden om de game te spelen (vanaf Pasen t/m september)
Woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur.
Zaterdag en zondag tussen 10.00 – 17.00 uur.

Kosten per game
Per game en eigen inlog € 12,50
Een game kan gespeeld worden met 2 tot 5 kinderen of een gezin.

Scholen en Buitenschoolse opvang
De Nature Game is geschikt voor groepen tot maximaal 30 kinderen. In kleine groepjes scharrelt de jeugd de locatie over en na afloop is er vast en zeker tijd voor een frisje, snack of nog een eigen programma onderdeel.

Neem contact op voor de speelmogelijkheden onder schooltijd of buiten de reguliere openingstijden.

De Nature Escape Farm game is een initiatief van Stichting Molenwei en is mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland, Fonds1818 en Vlietwensen uit Gemeente Leidschendam-Voorburg.

 

Ontwikkelen in het groen

Buitenplaats Molenwei is voor onderwijsorganisaties een fijne plek voor een eigen programma.

Sinds 2019 bouwt Molenwei vanuit de natuur aan nieuwe samenwerkingen. Onderwijsorganisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van kinderen in de natuur zijn welkom om hun programma neer te zetten buiten de schoolvakanties om. 

Kids
De Pleck

Groepsprogramma’s

Originele uitstapjes voor groepen vanaf 25 kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij uitstek op het platteland. Zodra de zon gaat schijnen in het voorjaar organiseert het team van De PLECK activiteiten voor scholen, buitenschoolse opvang, clubs en verenigingen. 

De professionals van 
PLECK bieden sport, spel, kunst, cultuur, natuur en (ont)spanning aan:

Bubble footbal, knotshockey
Power Kiten
Volleybal, voetbal
Ultimate frisbee
Apenkooi
Bootcamp, boksen

Schilderen, graffiti
Buitenkoken
Muziek, theater
Pijjl & boog en vliegers maken

Expeditie Robinson
Grote Boer Bartus spel
Boogschieten
Boerengolf
Survivalen 

Neem contact op met het team van De PLECK voor een offerte op maat.

Fotograferen
Met enthousiasme leggen we alles wat op onze buitenplaats gebeurt vast. Deze foto’s gebruiken we voor social media. Zo zien nieuwe bezoekers wat voor leuks we organiseren. Indien een kind niet op de foto mag, geef dat aan bij de leider van de groep. Je kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Achteraf is dit vaak wat lastiger.

de pleck
De Pleck

Springkussenfestival

Op het omvangrijke terrein van bijna 2 hectare is bijna alles mogelijk. Van springkussenfestival tot aan Expeditie Robinson, van zeskamp tot aan kindertheater en kookfestival.

Ben je op zoek naar een locatie? In 2020 en 2021 was het springkussenfestival een schot in de roos. In 2022 geven we hier een vervolg aan samen met De PLECK en Springkussenverhuur Haaglanden. Een impressie tref je hier aan.

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten  voor leuke Kidsevents of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Kidsevents