fbpx

Kids

Buitenplaats Molenwei is voor kinderen een geweldige plek om te scharrelen, ontdekken en spelend te leren.

Sinds 2019 bouwt Molenwei vanuit de natuur aan nieuwe programma’s en samenwerkingen. We spelen in op de behoefte van jonge gezinnen en organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van kinderen. Het vrije kind gevoel ervaren kan bij uitstek op het platteland naast de stad. 

Kids
Oeverleer
De Pleck

Groepsprogramma’s

Originele vakantiedagen, we verzinnen telkens weer iets nieuws. Zodra de zon gaat schijnen in het voorjaar organiseert het team van De PLECK activiteiten voor scholen, buitenschoolse opvang, clubs en verenigingen. 

De professionals van 
PLECK bieden sport, spel, kunst, cultuur, natuur en (ont)spanning aan:

Bubble footbal, knotshockey
Power Kiten
Volleybal, voetbal
Ultimate frisbee
Apenkooi
Bootcamp, boksen

Schilderen, graffiti
Buitenkoken
Muziek, theater
Pijjl & boog en vliegers maken

Expeditie Robinson
Grote Boer Bartus spel
Boogschieten
Boerengolf
Survivalen 

BSO Vlietkinderen en SKZ, Sport & Welzijn en Hockeyclub Cartouche hebben in 2020 al leuke programma’s beleefd. Doe jij mee in 2021?

Neem contact op met het team van De PLECK voor een offerte op maat.

Fotograferen
Met enthousiasme leggen we alles wat op onze buitenplaats gebeurt vast. Deze foto’s gebruiken we voor social media. Zo zien nieuwe bezoekers wat voor leuks we organiseren. Indien een kind niet op de foto mag, geef dat aan bij de leider van de groep. Je kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Achteraf is dit vaak wat lastiger.

de pleck
De Pleck
De Pleck
De Pleck

kidsevents

Op het omvangrijke terrein van bijna 2 hectare is alles mogelijk. Van springkussenfestival tot aan Expeditie Robinson, van zeskamp tot aan kindertheater, Silent Disco’s en kidsfestivals. 

 

Plezier staat voorop. In 2020 was het springkussenfestival een schot in de roos. In 2021 geven we hier ongetwijfeld een vervolg aan samen met De PLECK en Springkussenverhuur Haaglanden. Een impressie tref je hier aan.

Vanaf eind november 2020 start het Boerenerf Lasergamen voor de leeftijdsgroep van 8 tot 18 jaar.

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten  voor leuke Kidsevents in 2021 of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Kidsevents
Kidsevents

kinderfeestje vieren

De buitenplaats is een heerlijke scharrelplek voor kinderen en vaak willen de kids niet eens naar huis. Hoe komt dat toch?

Van lekker slopen met Repair Kid tot aan zelf vuur maken, broodjes roosteren of lasergamen. Ben jij binnenkort jarig?
Bij ons vier je een origineel feestje. Er zijn altijd dingen te doen die thuis niet kunnen en we stemmen graag af met jouw ouders voor een feestje op maat. Zo kunnen we zelfs een echte pizzabakker regelen of frituurt jouw moeder buiten de patat.
We werken ook samen met Natuur is een Feest en echte feestjesgevers. Voor Lasergamefeestjes of een sportief feest werken we samen met De PLECK, Springkussenverhuur Haaglanden en Your Event Team.

Feestjes vanaf 8 kinderen en 17,50 euro p.p.
Informeer naar de mogelijkheden en wij vieren mee!