fbpx

Huisregels kamperen

Molenwei kampeerinformatie

Beheer
De beheerder is Vicky van der Krogt, zij kan als vervanger een familielid of medewerker inschakelen om de organisatie goed te laten verlopen.
De receptie wordt overdag beheerd door team Het Caravannetje.

Office en receptie
In de authentieke boerderijhoeve bevindt zich het kantoor voor noodgevallen. De receptie is beneden op het erf. Informatie over de omgeving is verkrijgbaar en in het weekend en de zomervakantie zijn verse broodjes te bestellen, en ijsjes en drankjes verkrijgbaar tussen 9.00 en 11.00 u en 15.00 en 17.00 uur.

Inchecken
Bij de receptie kun je je melden of voor de accommodatie de sleutel ophalen. Aankomst is mogelijk voor logees tussen 15.00 en tot 19.00 uur. Bij uitzondering is inchecken mogelijk op andere tijden na telefonisch contact of een email. Na 21.00 uur is inchecken niet meer toegestaan.

Uitchecken
De uitchecktijd voor alle accommodaties en eigen kampeermiddelen is voor 11.00 uur.
Hierna sluit de receptie en start de schoonmaakronde.

Aantal plekken
Op Molenwei beschikken we over 14 accommodaties en 18 staplaatsen voor eigen tent of camperbus. Voor grote campers zijn 5 plekken met stroompunt op het erf en 4 plekken op het weiland en achter het erf.

Rust en nachtrust
In een drukke Randstad houden we van rust voor onze logees op het kampeerveld. In de avond is het gehorig door het open gebied. Na 21.00 uur is het rustig en na 22.00 uur stil tot 8.00 uur. Spelende kinderen worden aangesproken als zij luidruchtig zijn tijdens hun verblijf.

Sanitair
Achter op het erf zijn twee nette sanitair gebouwen die voorzien zijn van dames- en herentoilet en douches met warm water. Een watertappunt en een afwasblok met warm water zijn aanwezig onder de Luifel.

Stortpunt toiletcasette
Aanwezig is een stortpunt voor campers met spoelslang.

Afval
Om de afvalberg te beperken scheiden we restafval van papier en karton, van plastic en drinkverpakkingen, van etenswaren en van glas. Voor houtskool resten staat een metalen ton.

Wifi
Wifi is aanwezig onder de Luifel.

Veiligheid
Op het erf is het dragen van schoeisel of slippers verplicht. Op de kampeerweide wordt dit geadviseerd daar wij niet spuiten tegen onkruid.

Huisdieren
Van april tot november zijn huisdieren niet welkom.

Muziek
Het afspelen van muziek is standaard verboden op het kampeerveld.

Feestjes kampeerders
Op het kampeerveld worden geen feesten en partijen gehouden. Gasten die onverwachts feestjes organiseren worden hierop aangesproken. Bij meer dan 4 bezoekers en of overlast wordt ingegrepen en aan bezoekers gevraagd om de locatie te verlaten.

Eten, drinken en alcohol
Met eten, drankjes en alcohol mag niet over het terrein worden gelopen om ongedierte en zwerfafval te voorkomen. Op meerdere plekken zijn zitjes en staan afvalbakken. Bij overmatig drankgebruik en ontoelaatbaar gedrag wordt de gast gevraagd de locatie te verlaten.

BBQ en open vuur
BBQ mogen op gas van de grond af geplaatst worden behalve in de accommodaties zelf. Kleine houtskool BBQ’s mogen van de grond af buiten gebruikt worden. Open vuur en het maken van een kampvuur is niet toegestaan. Gebruik van een BBQ is mogelijk tot zonsondergang. BBQ’s zijn te huur op locatie.

Roken
Roken binnen (groeps)accommodatie is verboden. Roken kan op aangewezen plekken met asbak. Het is niet toegestaan om met sigaretten over het terrein te lopen.

Drugs en softdrugs
Het gebruik van drugs is verboden op Molenwei. Bij constatering wordt gasten gevraagd de locatie te verlaten.

Parkeren auto’s
Auto’s worden geparkeerd op de parkeerweide die tot 21.00 uur geopend is. Vanaf 21.00 tot 8.00 uur is de nachtparking geopend boven aan het erf. Middels een slagboom is vanaf juli het terrein afgesloten buiten de inchecktijden om. Logees krijgen overdag toegang tot de bediening.
Wij vragen onze gasten stapvoets te rijden over het erf.

Fietsen en huurfietsen
Eigen fietsen kunnen bij de kampeerplekken staan en e-bikes eventueel onder de Luifel om op te laden. Fietsen en Kickbike steps zijn te huur tijdens openingstijden van de receptie, indien deze beschikbaar zijn.

Opladen auto
Op het erf zijn geen standaard oplaadpalen, deze komen later pas. Opladen kan in geval van nood tegen betaling.

Maaltijdbezorging
Maaltijdbezorgers komen tot boven aan het erf waar de kampeerder zelf de bezorger opwacht bij de slagboom.

Taxi’s en vervoersdiensten
Het brengen en halen van gasten dient te gebeuren op het erf, niet op de brug of aan de weg. Toeteren wordt op de locatie niet op prijs gesteld net als draaiende motoren.

Camerabewaking
Op het erf zijn camera’s aanwezig voor toezicht op uw en onze eigendommen en de stroom van het verkeer.

Bezoekers
Bezoekers voor logees zijn welkom van 11.00 tot 21.00 uur met een maximum van 4 bezoekers per dag per staanplaats, anders graag in overleg. Voor bezoekers geldt een dag- of logeertarief wat voor aankomst kan worden voldaan. Aanmelding van bezoekers kan bij aankomst bij de receptie.

Overige activiteiten
Publieksevents en besloten activiteiten als een verjaardag, teambuilding, vergadering of concert vinden regelmatig plaats. Veelal betreft dit activiteiten die overdag plaatsvinden of tot uiterlijk 21.00 uur. Elektronische muziek is hierbij uitgesloten of alleen als achtergrond muziek die de rust van gasten en kampeerders niet verstoord.
Zie de agenda van Buitenplaats Molenwei voor publieke activiteiten.

Overlast
Op ongeoorloofd gedrag en het veroorzaken van overlast wordt de hoofdhuurder aangesproken. Op Molenwei houden we rekening met andere gasten, logees en de buren.

Privacyverklaring
Buitenplaats Molenwei is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt. Deze verantwoordelijkheid is weergegeven in de privacyverklaring die op onze website te lezen is. Wij zullen de gegevens niet aan derden doorgeven zonder jou daarvan op de hoogte te stellen.

Openingstijden 2022

Tijdens publieksactiviteiten:                          Zie agenda Buitenplaats Molenwei

Bezichtigingen op afspraak, t.b.v. besloten events, vergaderingen en teambuildings.

 

Overnachten op Molenwei

Overnachting in trekkershutten                     April t/m oktober en tijdens de Kerstperiode

Overnachten in tipi                                        Juli t/m half september

Staplaats campers op erf                              Jaarrond, vanaf eind oktober 2022 is enkele maanden geen douche aanwezig, wel toilet.

Staanplaatsen eigen tent                               Mei t/m september
Staanplaats camper weiland                                     ,,

Bezoek voor logees                                       Tussen 11.00 – 21.00 uur