fbpx

BEL ONS: 06 2354 0047

BEL ONS: 06 2354 0047

Kampeerinformatie en huisregels Buitenplaats Molenwei

Beheer
De beheerder is Vicky van der Krogt, zij kan als vervanger een familielid of medewerker inschakelen om de organisatie goed te laten verlopen.

Office en receptie
In de authentieke boerderijhoeve bevindt zich het kantoor voor noodgevallen. Bij aankomst kan aanbellen links bij de zijdeur, parkeren kan boven of bij open slagboom beneden op het erf.

Inchecken
Aankomt is standaard mogelijk tussen15.00 en 18.00 uur. Bij aanvraag is inchecken mogelijk op andere tijden na telefonisch contact of een email. Na 21.00 uur is inchecken niet meer toegestaan.

Uitchecken
Uitchecken kan tot 12.00 uur.

Betalen
Betaling van een kampeerplaats vind automatisch plaats via ons online betaalsysteem bij reserveringen via de website.
Zonder reservering vindt betaling plaats bij aankomt via pin of contant.

Kindvrije mini-camping
Vanaf seizoen 2023 hanteren we een kindvrije kampeeromgeving. Jongeren vanaf 15 jaar zijn welkom met ouders/verzorgers.

Rust 
In een drukke Randstad bieden we een rustige locatie voor onze kampeergasten. In de avond is het gehorig door het open gebied. Tussen 21.00 en 8.00 uur genieten we van rust.

Aantal kampeerplekken
Op Molenwei beschikken we over 25 staplaatsen voor campers en kleine tentjes. Op het erf zijn 5 verharde plekken voor campers.

Stroompunten
Op het erf en in het weiland zijn totaal 17 stroompunten waarvoor een toeslag wordt gerekend.

Loosplaats camper
Achter het toiletgebouw is een stortbak voor toiletcassetten met spoelslang.

Sanitair en waterpunt
Achter op het erf is een eenvoudig toiletgebouw met 1 dames- en 1 herentoilet. Tevens is buiten een vrijstaande koude douche.
Een watertappunt en een afwasblok met warm water zijn aanwezig onder de Luifel.

Sauna
Bij het sanitair gebouw staat een sauna met panoramaraam voor max. 4 personen. Een saunatijdslot kan tegen betaling worden gereserveerd. Een buitendouche is aanwezig. Draag zelf zorg voor badslippers, badlaken en handdoeken en indien gewenst bikini of zwembroek. Het is alleen toegestaan om met badjas of omslagdoek over het terrein te lopen voor verkoeling. Intimiteit in de sauna wort niet op prijs gesteld.

Afval
Om de afvalberg te beperken scheiden we restafval van papier en karton, van plastic en drinkverpakkingen, van etenswaren en van glas. Voor houtskool resten staat een metalen ton.

Wifi
Wifi is aanwezig onder de Luifel.

Jeu de Boule
Aan het kampeerveld ligt een Jeu de Boule baan. Deze is vrij te gebruiken en ballensets zijn te huur.

Veiligheid
Op het erf is het dragen van schoeisel of slippers verplicht. Op de kampeerweide wordt dit geadviseerd daar wij niet spuiten tegen onkruid.

Huisdieren
Huisdieren zijn helaas niet welkom.

Muziek
Het afspelen van muziek is standaard verboden op het kampeerveld. Een muziekinstrument bespelen? Stem graag even af met de omgeving.

Feestjes kampeerders
Op het kampeerveld worden geen feesten gehouden. Gasten die onverwachts feestjes organiseren worden hierop aangesproken. Bij meer dan 4 bezoekers en of overlast wordt ingegrepen en aan bezoekers gevraagd om de locatie te verlaten.

Eten, drinken en alcohol
Met eten, drankjes en alcohol mag niet over het terrein worden gelopen om ongedierte en zwerfafval te voorkomen. Op meerdere plekken zijn zitjes en staan afvalbakken. Bij overmatig drankgebruik en ontoelaatbaar gedrag wordt de gast gevraagd de locatie te verlaten.

BBQ en open vuur
BBQ’s mogen op houtskool en gas van de grond af geplaatst worden op het kampeerveld en buiten de overdekte ruimte. Open vuur en het maken van een kampvuur is niet toegestaan.

Roken
Roken binnen groepsruimte is verboden. Roken kan op de aangewezen plekken waar een asbak staat. Het is niet toegestaan om met sigaretten over het terrein te lopen.

Drugs en softdrugs
Het gebruik van drugs is verboden op Molenwei. Bij constatering wordt gasten gevraagd de locatie te verlaten.

Parkeren auto’s
Auto’s worden geparkeerd op de parkeerweide die tot 21.00 uur geopend is. Vanaf 21.00 tot 8.00 uur is de nachtparking geopend boven aan het erf. Middels een slagboom het terrein afgesloten buiten de inchecktijden om. We vragen onze gasten stapvoets te rijden over het erf.

Fietsen en huurfietsen
Eigen fietsen kunnen bij de kampeerplekken staan en e-bikes eventueel onder de Luifel om op te laden. Fietsen en Kickbike steps zijn te huur tijdens openingstijden van de receptie, indien deze beschikbaar zijn.

Opladen auto
Op het erf zijn geen standaard oplaadpalen, deze komen later pas. Opladen kan in geval van nood tegen betaling.

Maaltijdbezorging
Maaltijdbezorgers komen tot boven aan het erf waar de kampeerder zelf de bezorger opwacht.

Taxi’s en vervoersdiensten
Het brengen en halen van gasten dient te gebeuren bovenaan op het erf, niet op de brug of aan de weg. Toeteren wordt op de locatie niet op prijs gesteld net als draaiende motoren.

Camerabewaking
Op het erf zijn camera’s aanwezig voor toezicht op uw en onze eigendommen en de stroom van het verkeer.

Bezoekers
Bezoekers voor logees zijn welkom van 11.00 tot 21.00 uur met een maximum van 4 bezoekers per dag per staanplaats, anders graag in overleg. Voor bezoekers geldt een dag- of logeertarief wat voor aankomst kan worden voldaan. Aanmelding van bezoekers kan bij aankomst of bij de reservering.

Overige activiteiten
Besloten groepsactiviteiten als een verjaardag, teambuilding, vergadering of concert vinden regelmatig plaats. Veelal betreft dit activiteiten die overdag plaatsvinden of tot uiterlijk 21.00 uur. Zie de agenda van Buitenplaats Molenwei voor publieke activiteiten.

Overlast
Op ongeoorloofd gedrag en het veroorzaken van overlast wordt de hoofdhuurder aangesproken. Op Molenwei houden we rekening met andere gasten, logees en de buren.

Privacyverklaring
Buitenplaats Molenwei is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt. Deze verantwoordelijkheid is weergegeven in de privacyverklaring die op onze website te lezen is. Wij zullen de gegevens niet aan derden doorgeven zonder jou daarvan op de hoogte te stellen.

 

Openingstijden 2023

Tijdens publieksactiviteiten:                          Zie agenda Buitenplaats Molenwei

Bezichtiging op afspraak,                              T.b.v. besloten events

Tentoonstelling Panorama Platteland           Juli en augustus op zaterdag en zondag

 

Openingstijden mini-camping

5 april t/m september                                     (Bus) Campers, minivans, (auto met dak) tent

Bezoek voor logees                                       Tussen 11.00 – 21.00 uur