fbpx

Campsite informatie en weetjes

Beheer
De beheerder is Vicky van der Krogt, zij kan als vervanger een familielid of medewerker inschakelen om de organisatie goed te laten verlopen.

Receptie
In de authentieke boerderijhoeve bevindt zich de receptie en de fietsenstal. Informatie over de omgeving is verkrijgbaar net als Nespresso cups, koffie, thee, fris en ijsjes. Voor de eerste levensbehoeften verwijzen we gasten door naar de winkels in het centrum van Leidschendam.

Accommodatie en kampeerplekken
Op Campsite Molenwei beschikken we over 6 accommodaties en 18 staplaatsen voor eigen tent of camperbus. Het kampeerveld is een onverharde weide en stroompunten en verlichting zijn op het kampeerveld niet aanwezig.

Sanitair, afwas- en stortpunt
Achter op het erf zijn twee nette sanitair gebouwen die voorzien zijn van dames- en herentoilet en douches met warm water. Een watertappunt, afwasblok en stortpunt met spoelslang voor het ledigen van cassettetoilet zijn aanwezig.

Parkeren auto’s
Auto’s worden geparkeerd op de naastgelegen parkeerweide. Bagage kan in en uit de auto geladen worden op het kampeerveld. Per accommodatie of eigen tent is één auto inbegrepen. Voor een extra of bezoekersauto geldt een parkeertarief per dag.

Fietsenstalling
Eigen fietsen kunnen bij de tent, accommodatie of fietsenstalling blijven staan. Eigen e-bikes kunnen overnachten en opladen in de fietsenstal. Alle huurfietsen overnachten ’s nachts in de fietsenstal die tussen 22.00 en 07.00 is afgesloten en beveiligd.

Bezoekers
Bezoekers zijn welkom van 9.00 tot 21.00 uur met een maximum van 4 bezoekers per dag per staanplaats, anders graag in overleg. Voor bezoekers geldt een dag- of logeertarief wat voor aankomst kan worden voldaan. Aanmelding van bezoekers kan bij reservering of 1 dag vooraf bij de receptie.

Feesten en partijen
Op de locatie worden geen feesten en partijen gehouden. Gasten die onverwachts feestjes organiseren worden hierop aangesproken. Bij meer dan 4 bezoekers en of overlast wordt ingegrepen en aan bezoekers gevraagd om de locatie te verlaten.

Overige activiteiten
Publieksevents en besloten activiteiten als een verjaardag, teambuilding, vergadering of concert vinden regelmatig plaats. Veelal betreft dit activiteiten die overdag plaatsvinden of tot uiterlijk 21.00 uur, en buiten vakantieweken om. Elektronische muziek is uitgesloten of alleen als achtergrond muziek die de rust van kampeerders niet verstoord.
Zie de agenda van Buitenplaats Molenwei voor publieke activiteiten.

Aankomst en verblijf
Bij de receptie kun je de sleutel van jouw accommodatie ophalen of aankomst met eigen kampeermiddel melden.
Aankomst is mogelijk vanaf 12.00 uur en tot 18.00 uur is de receptie geopend.
Indien je na 18.00 uur aankomt stellen we het op prijs als je vooraf aangeeft welk tijdstip we jou kunnen verwachten, dit kan per mail of telefonisch.

Dag van vertrek
De uitchecktijd voor alle accommodaties is voor 10.00 uur.
De accommodatie dient om 10.00 uur verlaten te zijn. Je levert de sleutel vóór 10.00 uur in bij de receptie.
Wij hopen dat je een heerlijke tijd hebt gehad! Trek de deur achter je dicht en geef je sleutel af bij de receptie of laat je staplaats schoon achter bij vertrek en zwaai nog even.
Borg voor fietshuur wordt via de bank teruggestort.

Beddengoed en handdoeken
Wij zorgen graag voor een onbezorgde aankomst en leggen beddengoed en handdoeken klaar in de Polderpods en Weidevogel als dit is gereserveerd of als dit in het arrangement is inbegrepen.

Schoonmaak en wasgoed
Polderpods, Weidevogel en Punt dienen bij vertrek bezemschoon achtergelaten te worden. Dit betekent: de vloer is geveegd, de koelkast is leeg, de vaat is schoon en opgeruimd en de bedden zijn afgehaald met het wasgoed op de grond.
Schoonmaakspullen zijn aanwezig.

Stroomvoorziening
De accommodaties zijn voorzien van stroom. Het opladen van een laptop of mobiel kan voor kampeerders met een eigen tent bij de receptie.

Wifi
Wifi is kosteloos aanwezig in de omgeving van de receptie en hooiberg.

Opladen fiets of auto
Op het erf zijn oplaadpunten voor e-bikes. Laadpalen voor auto’s worden pas na de zomer geplaatst.

Privacyverklaring
Buitenplaats Molenwei is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt. Deze verantwoordelijkheid is weergegeven in de privacyverklaring die op onze website te lezen is. Wij zullen de gegevens niet aan derden doorgeven zonder jou daarvan op de hoogte te stellen.

Openingstijden 2021 – Campsite Molenwei

Overnachting in accommodatie – Januari t/m december
Staanplaatsen eigen tent of camperbus – Mei t/m september

Openingstijden 2021 – Buitenplaats Molenwei

April en mei 2021:
Coffee & snack To Go – Iedere zondag van 10.00 tot 16.00 uur

Juni t/m september:
Expositie Panorama Platteland – Zaterdag en zondag van 10.00 – 16.00 uur

Tijdens publieksactiviteiten – Zie agenda Buitenplaats Molenwei

Bezichtiging t.b.v. besloten events, vergaderingen en teambuildings:
Bezoek op afspraak