fbpx

Barn

Midden op het erf ligt de Barn, een modern stalgebouw met 350m2 binnenruimte en toiletgroep. De Barn is voorjaar 2021 gebouwd op de bestaande mestkelder van de oude ligboxenstal. Eind 2018 is de oude stal door brandschade leeggekomen en zijn de laatste koeien vertrokken.

Vanuit de royale ruimte kijk je aan de achterzijde 3 kilometer ver over de polder en stap je zo het terras op met panoramaview. De kleurrijjke wand vertelt op 40 meter het verhaal over 75 jaar plattelandsontwikkeling. Het kunstproject is gemaakt door 32 amateurkunstenaars uit de Haagse regio. Lees meer over Panorama Platteland Z-H hier.

De Barn is flexibel ingericht met knusse bankstellen, zitjes, bartafels en losse elementen. Voor de musici staat er een gestemde piano! Het Lab en de Luifel zijn binnendoor bereikbaar vanuit de Barn wat maakt dat het een geweldige plek is om in Freestyle sfeer teamsessies te organiseren met uitloop naar buiten.

WIFI, presentatiemiddelen en krachtstroom kan als extra worden aangeboden.
De toiletgroep bestaat uit een dames, heren en invalidetoilet.

punt
punt
punt