fbpx

75 jaar Plattelandsontwikkeling

1945-2020

De oude mestsilo, Panorama Kunst Silo, zou vanaf mei 2020 in het teken staan van 75 jaar ontwikkeling van het platteland in Zuid Holland. Op de buitenplaats gaan we nu in 2021 de boeren en tuinders op het platteland eren als we groepen mogen ontvangen en activiteiten kunnen organiseren. Het 37 meter lange kunstwerk geeft inzicht in de landbouwsector, voedselketen, verstedelijking en de natuur, alles wordt letterlijk op kunstzinnige wijze in beeld gebracht.

Vanaf half maart tot en met mei 2020 is met een klein groepje kunstschilders hard gewerkt met inachtneming van de anderhalve meter regeling. Vanaf november wordt het schilderen weer opgepakt en hopen we dat ook de 20 kunstschilders nog aanhaken die zich i.v.m.de corona crisis hebben teruggetrokken. 

Vanaf 1 mei 2020 tot eind oktober is gedurende de weekenden de expositie te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur en vinden er tal van activiteiten plaats. Voor scholen, zorgcentra, welzijnsorganisaties en bedrijven worden op maandag tot en met vrijdag arrangementen aangeboden voor groepen vanaf 15 personen. Groepen krijgen een rondleiding door één van de kunstenaars en kunnen een koffie- of luncharrangement boeken. En om een heerlijke dag op het platteland door te brengen worden extra programma’s aangeboden zoals creatieve workshops, muziekoptredens, Oud Hollandse spelen, poldersport of een fietstocht naar de boer.

Meer informatie staat ook op de Facebookpagina Panorama Kunst Silo 75 jaar Platteland.